• Dansk
    • German
    • English

Udflugts og aktivitetsmuligheder

Thisted By
Vi bor 3 km. udenfor Thisted by, der er en hyggelig købstad med ca. 13.000 indbyggere.
Her findes et typisk havneområde, et rart gågade miljø, et spændende museum og endelig en gammel bydel med nænsomt restaurerede huse.

Nationalpark Thy
Med den meget tætte beliggenhed på Nationalpark THY vil det være et oplagt mål for en udflugt, vi står gerne til rådighed for hjælp til vandring i Nationalpark, af de mange stier med det rige dyreliv og den meget specielle vegetation som er i Thy, vandreture er ved at blive etableret, samt med anden rådgivning om Nationalparken.

Klitmøller badestrand
Vi har 13 km. til den flotte badestrand ved Klitmøller, der også er kendt viden om for at have de allerbedste forhold for windsurfere, “Europa’s Hawaii”.

Vejlerne
Vejlerne er et stort, unikt område med en yderst særpræget natur og et rigt fugleliv.

Hanstholmbunkeren
I Hanstholm ligger Nordeuropa’s største fæstningsanlæg, der er en kanonstilling fra 2. Verdenskrig. Den er i dag museum og viser, foruden kanonen, også hvordan soldaterne boede.

Det gule Rev
Der arrangeres dagligt lystfiskerture fra Hanstholm til “Det gule Rev”, og det er ikke små-fisk der her fanges!

Thy
Rundt omkring i Thy findes der et væld af kunstgallerier (bl.a. Kirsten Kjærs Museum), keramikværksteder, egnsmuseer osv.
Der findes små fiskerbyer, hvor man flere steder stadig trækker fiskerbådene op på stranden; en speciel begivenhed, der tiltrækker mange tilskuere hver gang.

Cykelruter
Vestkyststiens cykelrute løber tæt ved det vindblæste Vesterhav. Med start ved Agger Færgehavn og fortsætter mere end 100 kilometer mod nord forbi Bulbjerg.
Vi ligger få meter fra cykelstien, giver dig den perfekte mulighed for overnatning på din tur op langs kysten eller en tur til isbjerget.

Er man glad for den naturlige natur, så vil man glædes over et ophold i Thy.
Her er herligt uspoleret, masser af plads, og højt til himlen!

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte