Vandrerhjemmet

Dan hostel Thisted vandrerhjem  har eksisteret i over  20 år og det fremstår idag som et godt og velfungerende 3-stjernet vandrerhjem.

Vandrerhjemmet er blevet moderniseret løbende  siden 1991, i 2010 fik vi et helt nyt gæstekøkken med alle moderne faciliteter, vi har idag 22 dejlige familieværelser af forskellig størrelse, heraf 8 med eget bad og toilet hvor der i år i en del af værelserne er blevet instaleret boxmadresser, og ialt kan vi huse op til 92 gæster.

Vi har et dejligt nyt gæstekøkken og en hyggelig opholdstue, og huset er i det hele taget indrettet så vore gæster kan føle sig godt tilpas i uhøjtidelige og afslappede omgivelser.

Deudover tilbder vi morgenmad, frokost sandwich  som man kan tage med  og i højsæson aftensmad, som vil bestå af en God dansk klimavenlig ret med sundt tilbehør.

Thisted Vandrehjem går meget ind for at blive klimaneutrale og har instaleret solfangeanlæg til opvarmning af vandet, og bruger naturgas  til opvarmning. Vi vil gerne forsøge at blive co2 neutrale og lave godt klimavenligt mad.

Så maden bliver lavet af med hensyn til årstidens råvarer og uden brug af al for megen fragt af råvarerne.