Fest og seng lej et Danhostel Vandrerhjem

FEST OG SENG

LEJ ET VANDRERHJEM

På danhostel Thisted, kan du afholde mange forskellige fester, Fætter/Kusinefester, Familiefesten, Konfirmation eller Fødselsdagsfest. Vi vil meget gerne give et tilbud.

Vi laver ikke goumetmad, men du bliver mæt og vi kan lave lige, hvad du har lyst til at spise, og prisen er jo selvfølgelig også reduceret i forhold til hvor meget i selv gør og hvor meget vi skal gøre.

Favoriten lige nu er glaseret hamburgerryg, Sprængt Svinekam med sprød svær og Årstidens Grøntsager,  chokoladekage med is, halv pris for børn op til 12 år.

Overnatning i værelse med 4 personer på værelset 100 kr pr person med fælles bad og toilet.

Ønskes enkelt- eller dobbeltværelse med eller uden – bad og toilet forhør om priser.

Excl. sengelinned og morgenmad.  Sengelinned kan lejes til 65 kr incl håndklæde, men man må gerne selv tage det med. Morgenmad 60 kr, men kan også laves i gæstekøkken.

LAD BILEN STÅ OG OVERNAT

Lej et Vandrerhjem og hold et brag af en fest i hyggelige omgivelser, hvor der er plads til op til 60 personer, festsal, køkken og dejlige udenomsarealer til både børn og  voksne, grill-bålplads, fodboldsbane, legeplads. Vi er konkurencedygtige, hvis du sammenligner med spejderhytter m.v.

Man kan bo 2 på værelset, vi har boksmadrasser på alle værelser, men man kan også bo 4 -6 eller 8, og prisen afhænger af, hvor mange man der skal være på hvert værelse.

Vi giver gerne tilbud så ring på 60 19 71 90

Priserne her er med indbygget rabat og er ikke sammenlignelige med at booke online.